AKTUELLT

 

Events


Utbytesår i USA - High school Mässa i Stockholm!

2018-09-05

Vill du ta chansen att plugga ett utbytes år på High School i USA? Vill få ut mer akademiskt eller sportsligt av ett utbytes år? Är du idrottare och vill utvecklas och spela med de bästa inom hockey, fotboll, tennis, golf, simning eller ridning? Eller kanske är du speciellt intresserad av musik, konst, matte eller kemi?
Då ska du besöka vår mässa och träffa representanter från olika Boarding High-schools och från Bluechip-Study USA. Se vilka fantastiska möjligheter som finns, få reda på fördelarna och skaffa information om de olika skolorna och vad de har att erbjuda. 

13 oktober kl 11 -15, på Radisson  Blu Royal Viking Hotel i Stockholm! 

Välkommen att komma och träffa oss! High School in the USA - mässa/öppet hus i Göteborg 21 nov!

2017-10-16

Vill du  plugga på Prep Boarding High School i USA? Kom på mässa - öppet hus i Göteborg den 21 november, kl 15 - 18 på Radisson Blu Scandinavia på Södra Hamngatan 58. 

Ett utmärkt tillfälle att få information om möjligheterna att studera på amerikanskt gymnasium. Vill du läsa ett High School år i USA eller vill du läsa i USA och ta ett amerikanskt High School diploma och förbereda dig för college i USA? 

Välkommen att träffa representanter från  olika amerikanska skolor och Bluechip! 

 Gymnasiemässan i Stockholm 23 - 25 nov!

2017-10-16

Den 23 - 25 november finns Bluechip tillsammans med amerikanska Prep Boarding High Schools på plats på Gymnasiemässan i Stockholm, Älvsjö - Stockholmsmässan

Ett utmärkt tillfälle att få information om möjligheterna att studera på amerikanskt gymnasium. Vill du läsa ett High School år i USA eller vill du läsa i USA och ta ett amerikanskt High School diploma och förbereda dig för college i USA? 

Välkommen att träffa representanter från skolorna och Bluechip! 

 Bluechip Study USA på Kunskap & Framtid 23 - 25 nov!

2017-10-17

Den 23 - 25 november är det dags för årets stora studentmässa Kunskap & Framtid i Göteborg, kl 10 - 16  på Svenska Mässan. 
Vi finns på plats tillsammans med ett flertal amerikanska universitet, ett utmärkt tillfälle för dig som vill veta mer om möjligheterna att studera i USA och träffa representanter från olika skolor!

Välkommen att träffa oss och snacka studier, idrott & stipendier på college & universitet i USA!Bluechip - Study USA på SACO Mässan 2017!

2017-10-17

I november/december är det dags för årets stora studentmässa, SACO mässan!

  • 29/11 - 1/12 SACO på Stockholmsmässan i Älvsjö
  • 6/12 SACO på Malmömässan i Hyllie

Bluechip finns på plats tillsammans med ett flertal amerikanska universitet, för att berätta om de fina möjligheterna som finns för studier i USA, ett utmärkt tillfälle för dig som vill veta mer om studier i USA och träffa representanter från olika  amerikanska skolor!

Välkommen att träffa oss och snacka studier, idrott & stipendier på college & universitet i USA!Senaste nytt


Mässor hösten 2018

2018-09-05

Håll utkik på alla höstens mässor, showcases och spännande evenemang! Läs mer och håll koll på vår Facebook sida!Amerikanska skolor besöker Sverige!

2017-10-01

Under hösten 2017 kommer ett flertal amerikanska skolor på besök till Sverige för att presentera sig och träffa intresserade svenska studenter.  På  de stora studentmässorna i Stockholm, Göteborg och Malmö finns Bluechip med tillsammans med de amerikanska skolorna. Ett perfekt tillfälle att  träffa High Schools, colleges och universitet från olika delar av USA. 

Detaljer om respektive mässa och besök hittar du under våra Events. Ny adress i Stockholm

2016-03-12

From 1 mars hittar ni Bluechip på Regeringsgatan 79, välkomna att boka tid!Bluechip Athletics

2015-08-05

Bluechip Athletics nya hemsida är nu "up and running!" Spana in nya sidan här: Bluechip AthleticsFörlängd deadline!

2015-03-26

Ansök till Santa Monica College eller Santa Barbara City College till hösten 2015. Deadline är förlängd till 1 maj, så det finns fortfarande tid att ansöka.

Kontakta oss på info@studyusa.se eller boka en tid för gratis studierådgivning i vår online kalender.