VALMÖJLIGHETER

Det finns många fördelar med att studera på college i USA! Det bästa är upplevelsen, du kommer garanterat att ha KUL, förmodligen den bästa och roligaste tiden i ditt liv!  

Att studera på college i USA ger dig:

 • En fantastisk upplevelse och utbildning

  Att studera i USA och vara en del av den amerikanska "collegekulturen" är häftigt. Livet som collegestudent är händelserikt och fullt av aktiviteter. Du bor och pluggar på din skola tillsammans med människor från olika delar av USA och hela världen och du skaffar dig en examen från en skola i ett av världens bästa utbildningssystem.
 • Personlig utveckling och nätverkande

  Att studera i USA är mycket gynnsamt för den personliga utvecklingen. Att klara av att plugga i en främmande miljö ger självförtroende och visar på bra förmåga att arbeta i grupp med andra människor och nationaliteter. De kulturella upplevelserna är utvecklande och intressanta. Studiekamrater blir ofta vänner för livet och bildar ett personligt nätverk som kan få stor betydelse i framtiden.

 • Flexibel utbildning

  Eftersom collegesystemet i USA är extremt flexibelt och erbjuder så många alternativa program och studievarianter finns det många fler möjligheter till en unik utbildningsprofil. Arbetsgivare uppskattar och ser positivt på erfarenheten från en amerikansk högskoleutbildning.

 • Språkkunskaper

  Att studera på college i USA ger självklart förbättrade kunskaper i engelska och du kommer att tala flytande engelska efter din tid i USA.  Erfarenheter visar att både teoretiska och praktiska kunskaper blir bättre vilket  gör det lättare att få ett bra jobb i framtiden, inte minst för de som vill jobba med utlandsfrågor eller få anställning på multinationella företag.

 • Jobberfarenhet i USA

  Vill du jobba ett år efter examen från college i USA så finns möjligheten och det kan bli ett riktigt trumfkort i ditt CV när det gäller konkurrens om jobb. Att få internationell arbetslivserfarenhet redan i unga år är få förunnat!